패밀리 사이트 열기/닫기
실시간 검색키워드 보기
해커스 1000제 1
영어회화 평생 0원
매일 텝스 풀기
매일 텝스 어휘
해커스 텝스 보카 TEST
청해 Part 3
■ Choose the option that best answers the question.
문법 part 2
■ Choose the best answer for the blank.
Asbestos is known to cause various respiratory diseases, _______ it is still being used by construction companies.
독해 part 2
■ Read the passage and the question. Then choose the option that best answers the question.
Green tea may not be as effective in preventing gastric cancer as previously thought, based on studies conducted in the last ten years. Research by Japanese doctors revealed that the risk of developing gastric cancer was the same regardless of the amount of green tea consumed. The nine-year study involved monitoring subjects who consumed up to five glasses of green tea a day. However, a more in-depth study is needed to corroborate the results of the Japanese doctors’ research.
Q: Which is correct according to the passage?
(A) The Japanese doctors’ research has been corroborated by in-depth studies
(B) The Japanese doctors’ research took five years to complete
(C) The incidence of gastric cancer was not reduced by drinking green tea
(D) The practice of drinking green tea is associated with gastric cancer
정답 제출 및 해설보기 >